Föhnen van uw haar kan op veel verschillende manieren. Wij raden aan te föhnen in combinatie met een spray van Eugene Perma. Met föhnen kan het haar op verschillende manieren gestyled worden. U kunt uw haar stijl föhnen, een slag in uw haar föhnen of een krul föhnen. Wij kunnen u in onze salon uitstekend helpen bij het bereiken van de mooist geföhnde looks. Wij geven u in dit artikel aan wat de beste methode is om uw haar te föhnen in combinatie met de bi-phase thermo- lissant spray van Eugene Perma.

Wilt u meer artikelen lezen met interessante haar tips en adviezen? Lees meer over haaruitval door de herfst?, hoe het beste uw haar verzorgen, hoe het beste een haar masker te gebruiken?, hoe kunt u het beste uw haar borstelen?, wat te doen bij zon, zee of strandhaar.

Hoe doe ik dat, Föhnen?

  • Gebruik eerst de spray voor opstandig haar ( bi-phase thermo- lissant ) deze spray beschermt uw haar tegen de hitte van een föhn of een stijltang.
  • Verstuif de spray met 4 sprays over het haar.
  • Voor extra glans na het föhnen of na het stijlen doet u van te voren een druppeltje gloss op de lengte en punten van uw haar, dit zorgt ervoor dat het in het haar wordt geperst waardoor er nog meer glans ontstaat op uw haar.
Het product is te koop in onze salon, net als andere nuttige en verzorgende producten van Eugene Perma. Heeft u vragen? een suggestie voor een artikel? of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op.