De meeste mensen hebben in de herfst meer last van haaruitval dan in andere seizoenen. Ik zeg altijd, als de bladeren van de bomen vallen verliezen de mensen hun haren. In de zomer houdt onze hoofdhuid de haren beter vast, het beschermt onze hoofdhuid tegen de hete zon en de schadelijke stralingen. Als het kouder wordt verlies je daarom meer haren dan normaal. Let op! als het haaruitval aanhoudt kan je een speciale behandeling tegen haaruitval proberen.

wilt u meer artikelen lezen met interessante haar tips en adviezen? Lees meer over haarverzorging, hoe het beste een haar masker te gebruiken?, beste manier om uw haar föhnen en stijlen, hoe kunt u het beste uw haar borstelen?, wat te doen bij zon, zee of strandhaar. Meerdere malen per maand plaatsen wij nieuwe artikelen met nuttige tips voor veel voorkomende haar problemen.

Eugene Perma en haaruitval

Eugene perma heeft een goed product tegen haaruitval; traitement antichute ( behandeling tegen haaruitval )

  1. Begin met de shampoo op nat haar 3 tot 5 min laten inwerken en goed uitspoelen.
  2. Gebruik de kuur (racines de bardane + trichodyn ) de flacon streepsgewijs opbrengen op de hoofdhuid
  3. Inmasseren ( niet uitspoelen )

De doeltreffendheid van deze behandeling tegen haaruitval is klinisch bewezen.

Één kuur is goed voor 12 dagen. Maak deze behandeling helemaal af ( 2 keer per week aanbrengen ) voor het beste resultaat. Al binnen de eerste 2 maanden van de behandeling is resultaat te zien, haaruitval wordt zichtbaar minder. Bij extreme haaruitval deze behandeling minimaal 2 keer per jaar gebruiken, maximaal 4 keer per jaar.

De producten tegen haaruitval zijn verkrijgbaar bij Sem’s Hairstyling

  • Shampoo 11 euro
  • De kuur 47,50 euro

Meer weten? Neem contact met ons op of maak een afspraak voor een heerlijke behandeling bij Sem’s Hairstyling.