Wij hebben nu een speciale borstel genaamd de tangel teezer. Wij bieden deze borstel aan voor 15 euro in de salon. Deze borstel is speciaal ontwikkeld voor kinderen en volwassenen met veel klitten in het haar of met haarpijn. Het mooie van deze borstel is dat het moeiteloos door het haar heen kamt. De borstel kamt pijnloos door klitten heen. Deze borstel trekt veel minder haren uit het hoofd dan bij een normale borstel, dit is bevorderend voor mensen met dun en weinig haar.

De borstel is zacht voor de hoofdhuid en heeft zelfs een masserende werking. Kleine kinderen kunnen met de tangle teezer ook hun eigen haar borstelen.

Wilt u meer artikelen lezen met interessante haar tips en adviezen? Lees meer over haaruitval door de herfst?, hoe het beste uw haar verzorgen, hoe het beste een haar masker te gebruiken? Beste manier om uw haar föhnen en stijlen, wat te doen bij zon, zee of strandhaar.

Tangle teezer?

De tangle teezer is in verschillende kleuren te krijgen. Dus als u genoeg heeft van pijn tijdens het borstelen en niet meer van die klitten afkomt? Kom dan naar Sem’s Hairstyling voor de tangle teezer.

Het product is te koop in onze salon, net als andere nuttige en verzorgende producten van ons topmerk Eugene Perma. Heeft u vragen? een suggestie voor een artikel? of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op.

2018-10-04T20:37:57+02:00