Een haarmasker is precies wat het woord doet vermoeden, het is een goedje dat het haar maskeert. Vaak bestaat het uit een creme-achtige substantie of het is een soort olie. Het masker zorgt voor instensiefe voeding voor het haar. Een masker helpt tegen dof, beschadigd en/of droog haar. Een haarmasker blijf langere tijd (minimaal 3 minuten) op het haar zitten waardoor het extra verzorgt en voedt. Het is goed om van tijd tot tijd een haarmasker te nemen aangezien het haar dagelijks wordt blootgesteld aan verschillende natuurlijke elementen (zon, wind, water etc.)

Wilt u meer artikelen lezen met interessante haar tips en adviezen? Lees meer over haaruitval door de herfst?, hoe het beste uw haar verzorgen, beste manier om uw haar föhnen en stijlen, hoe kunt u het beste uw haar borstelen?, wat te doen bij zon, zee of strandhaar.

Hoe breng ik het haarmasker aan?

Een masker kunt u altijd gebruiken nadat het haar met shampoo is gewassen en u kunt het in een paar simpele stappen aanbrengen op het haar.

  • Spreid het masker uit over de lengte van het haar en wrijf het goed in de punten.
  • Zorg ervoor dat het masker niet op de hoofdhuid komt, als u het op uw hoofdhuid smeert is een gevolg ervan dat uw haar sneller vet wordt.
  • Laat het masker minimaal 3 minuten intrekken voor een mooi verzorgd resultaat.
  • Tot slot goed overvloedig uitspoelen.
Kortom een haarmasker is zeer plezierig voor het haar en zorgt voor maximale verzorging van het haar. U kunt bij ons in de salon een haarmasker aanschaffen. Heeft u vragen over dit product Heeft u een suggestie voor een artikel? Of heeft u overige vragen/opmerkingen? Neemt u dan contact met ons op.