Eugene Perma heeft een uitgebreide verzorgingslijn. Wij bieden de producten uit deze lijn aan in de salon. Er zijn veel voorkomende haarverzorging problemen die u makkelijk kunt oplossen met één van de producten. Of uw haar nou droog en gevoelig is, u last van schilfertjes heeft of uw heeft last van vet haar, wij kunnen u helpen bij uw probleem. Op deze pagina vindt u een lijst met vervelende en/of ongemakkelijke haarproblemen met daarachter de oplossing.

Wilt u meer artikelen lezen met interessante haar tips en adviezen? Lees meer over haaruitval door de herfst?, hoe het beste een haar masker te gebruiken?, beste manier om uw haar föhnen en stijlen, hoe kunt u het beste uw haar borstelen?, wat te doen bij zon, zee of strandhaar. Meerdere malen per maand plaatsen wij nieuwe artikelen met nuttige tips voor veel voorkomende haar problemen.

Haarproblemen? Zo lost u ze op!

 • Normaal haar ( hazelaarknoppen ) : shampoo ,crème voor na het douche
 • Gekleurd haar ( cacaobonen) : shampoo , masker , crème voor na het douche
 • Droog en gevoelig haar ( quinoazaadjes ): shampoo ,masker , crème voor na het douche
 • Gekruld haar (pronkerwt ) : shampoo , conditioner , crème voor na het douche
 • Opstandig haar ( apothekersroos) : shampoo , masker , spray
 • Fijn haar ( eikenschors ) : shampoo , mousse
 • Haar dat blootgesteld is aan de zon ( marula olie) : shampoo , zonnenbrandspray , aftersun , masker
 • Haaruitval ( kliskruidwortels ) : shampoo , kuur
 • Hoofdhuid met schilfers ( mirre ): shampoo , gel spray
 • Vet haar ( witte lotus ) : shampoo , zuiverende gel
 • Anti veroudering ( ahornsap ) : shampoo , masker , zilver shampoo
Voor elk haartype zijn de producten zo afgesteld dat het haar weer in top conditie komt en er altijd mooi en stralend uitziet. Heeft u vragen over de producten? Heeft u een suggestie voor een artikel of heet u een andere vraag/opmerking? Neemt u dan contact met ons op.