Bij Sem’s Hairstyling hebben we een zomerlijn speciaal om uw haar te beschermen tegen zon, zee en strand. 
 Heeft u in de zomer na het zwemmen ook altijd haar dat aanvoelt als touw en wilt u daar nooit meer last van hebben? Wordt uw haar ook elk jaar met vakantie weer stug en dof door het zand en het zout? Is uw haar een totaal andere kleur als u drie weken op vakantie bent geweest? Wij hebben de oplossing voor u, volg de onderstaande stappen en u heeft elke vakantie geweldig zacht, soepel en kleurrijk haar.

Wilt u meer artikelen lezen met interessante haar tips en adviezen? Lees meer over haaruitval door de herfst?, hoe het beste uw haar verzorgen, hoe het beste een haar masker te gebruiken?, beste manier om uw haar föhnen en stijlen, hoe kunt u het beste uw haar borstelen?

Hoe kan ik mijn haar beschermen?

  • Stap 1: zonnebrand maar dan voor je haar. Beschermt het haar tegen schadelijke invloeden van de zon, voorkomt verkleuring van het haar, beschermt tegen uitdroging van het haar. Gebruik: spray op droog of op handdoekdroog haar na het zwemmen in gloor of zeewater.
  • Stap 2: after sun shampoo. Deze shampoo verwijdert zout en chloor resten van huid en haar, maakt het haar weer zacht. Gebruik: op nat haar in-masseren en even 1 minuut laten intrekken, zorgvuldig uitspoelen en indien nodig deze handeling herhalen.
  • Stap 3: crème voor na het zonnen. Deze crème maakt het haar weer zacht zonder het volume weg te halen ( geen verzwaring van het haar ) ook versterkt het de glans van het haar. Gebruik: op gewassen, handdoekdroog haar 2 keer ter grote van borrelnootjes over de lengte en punten verspreiden. Kan ook op droog haar aangebracht worden, dit product hoeft niet uitgespoeld te worden.
  • Stap 4: Masker. Een masker voor na het zonnen, dit is een intensief masker, herstelt het haar en geeft soepelheid zachtheid en glans aan het haar. Gebruik: op gewassen haar aanbrengen direct na de shampoo, op de lengte en punten opzetten en 3 tot 5 minuten laten inwerken, daarna overvloedig uitspoelen.

Tijdens warm weer groeit uw haar sneller (doordat u lekkerder in uw vel zit en energie krijgt door de zon ) waardoor u ook sneller dode punten krijgt. Mijn advies is om de 6 a 8 weken uw haar te laten knippen ook als je het wil laten groeien laat het dan regelmatig knippen dan groeit het haar sneller en is het gezonder, zodat u niet na een half jaar een enorm stuk eraf moet knippen.

Heeft u vragen? Heeft u een suggestie voor een artikel? Wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op.