Loading...

Knippen

Als basis van elke kapper kan je uiteraard ook bij Sem’s Hairstyling jouw haar laten knippen, maar Sem’s biedt wat extra’s. Jouw wens staat altijd centraal waardoor het eindresultaat precies is zoals jij dit wenst. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat jouw haar te kort wordt, een andere look krijgt of niet op de manier geknipt wordt die jij wenst. Kortom: wij luisteren naar jou!

Of je nu krullen, steil of slag in je haar hebt: wij beheersen het allemaal. Naast dameskapsels en herenkapsels kun je ook met je kinderen bij ons terecht. Na afloop krijgen kinderen altijd een lekkere traktatie.

Bruidskapsels

Een bruiloft is een van de mooiste dagen uit het leven. Op deze dag is het dan ook zeer belangrijk dat jouw haar optimaal in model zit. Velen zijn je al voorgegaan als het gaat om het laten aanmeten van de meest geweldige bruidskapsels bij Sem’s Hairstyling.

Het is natuurlijk van belang dat je weet hoe je haar zit op de grote dag, daarom kan je bij Sem’s Hairstyling een proefkapsel laten aanmeten. Ditzelfde kapsel wordt je nogmaals aangemeten op de grote dag, dan hoef je wat je haar betreft niks meer aan het toeval over te laten.

Opsteken

Of je nu een belangrijke afspraak hebt, naar een bruiloft gaat of je hebt een andere speciale gelegenheid, opgestoken kapsels stelen vaak de show! Bij Sem’s Hairstyling kan je jouw wensen omzetten in het perfect opgestoken kapsel!

Neem contact op!

Kleuren

Wij gebruiken de verfproducten van Eugene perma. Alle producten zijn opgebouwd uit plantaardige stoffen, dit zorgt voor minder agressieve producten waardoor minder huidirritatie ontstaat. Door goed naar jou te luisteren en samen te bepalen welke haarkleur jou het beste staat, zorgen wij voor een zo hoog mogelijke kwaliteit en tevredenheid. Met verfbehandelingen bij Sem’s Hairstyling trek je overal de aandacht! Wij gaan mee met de laatste trend en volgen maandelijks trainingen om onze kennis up-to-date te houden.

Meer over kleuren

Keratine

Wil je dat jouw haar in optimale conditie verkeert? Een perfecte glans, zacht en soepel haar en makkelijk handelbaar haar! Slechts een aantal voordelen van de geweldige behandelingen met keratine. Wij maken gebruik van keratine producten van Eugene Perma en Jean Paul Mynè. Dit is een top product dat voor hoge kwaliteit garant staat en jou de beste resultaten geeft.

Meer over keratine (Eugene Perma)
Meer over keratine (Jean Paul Mynè)

Extensions

Als je langer haar wilt kun je gebruik maken van de zogenaamde haar extensions. Deze zorgen ervoor dat jouw haar langer wordt, zodat je de gewenste haarlengte krijgt. Naast langer maken van het haar, dienen haar extensions er ook voor om het haar dikker te maken. Met extensions creëer je dus een totaal nieuwe look. Haar extensions zijn er in alle kleurvariaties, zodat er altijd extensions zijn die bij jou passen.

Meer over extensions

Kortingen

Klik hier voor onze prijzen en kortingen

Vacatures

Bekijk hier onze vacatures