Loading...

Over ons

Kort onze geschiedenis

In november 2009 heeft Sem’s Hairstyling haar deuren geopend. Samantha van Glabbeek-Gebhardt is de trotse eigenaresse. De kapsalon in Badhoevedorp heeft in korte tijd een goede naam opgebouwd en verwelkomt regelmatig nieuwe tevreden klanten. Naast herenkapsels en dameskapsels zijn kinderen ook van harte welkom. Woensdag is er zelfs een speciale kinderkorting voor kinderen tot 12 jaar. Sem’s Hairstyling heeft ook een speciale 55+ korting en heeft verschillende keren per jaar mooie acties.

Waarom Sem’s Hairstyling?

  • Professionele aanpak
  • Scherpe prijzen
  • Klant staat altijd centraal
  • Met én zonder afspraak welkom
  • Regelmatig aantrekkelijke acties
  • Mogelijkheid tot online boeken
  • Op de hoogte van de nieuwste technieken
  • Sparen voor mooie kortingen met ons puntensysteem

Je kan bij ons contant betalen of pinnen.

Neem contact met ons op!

Ons team

Samantha van Glabbeek-Gebhardt
Samantha van Glabbeek-GebhardtEigenaresse
Samantha van Glabbeek-Gebhardt heeft in de afgelopen jaren een geweldige zaak neergezet met veel tevreden klanten. Sem woont in Nieuw-Vennep, is getrouwd en heeft een prachtige zoon Bram.

Sem heeft de kappersopleiding gevolgd aan het NOVA-college in Hoofddorp en heeft deze met vlag en wimpel gehaald in 2007 en de allround kappersopleiding binnen 1 jaar behaald in 2008.

Femke Brockhoff
Femke BrockhoffHaarstylist
Femke loopt sinds begin 2015 stage bij Sem’s Hairstyling. Femke volgde de kappersopleiding bij het NOVA college in Hoofddorp en werkt met heel veel plezier bij Sem.

Femke is full-time allround haarstylist.

Tessa Rijke
Tessa RijkeHaarstylist
Tessa is afgestudeerd aan het NOVA collega in Hoofddorp.

Tijdens Sem haar zwangerschapsverlof is Tessa als tijdelijke kracht aan de slag gegaan. Ze past zo goed in het team en levert perfecte kwaliteit dat ons team haar niet meer weg kon denken. Sindsdien werkt Tessa één dag per week bij ons.

Fabienne Baars
Fabienne BaarsStagiaire
Fabienne is begonnen met stage lopen bij Sem’s Hairstyling in oktober 2018 en volgt de kappersopleiding bij het NOVA college in Hoofddorp.

Via haar opleiding kon ze stage lopen bij Sem’s Hairstyling waar ze zich goed kan ontwikkelen. De technieken die ze leert bij haar opleiding kan zij perfect in de praktijk brengen bij Sem’s Hairstyling. Het voordeel van werken bij Sem is dat je heel veel leert en als stagiaire snel echte kapperswerkzaamheden mag verrichten.

Na haar opleiding wil Fabienne verder bij Sem’s Hairstyling en dit eventueel combineren met een privé kapsalon aan huis.

Julia Breedijk
Julia BreedijkStagiaire
“Julia Breedijk loopt sinds oktober 2018 stage bij Sem’s Hairstyling. Julia doet de kappersopleiding op het nova college in hoofddorp. Ze heeft het super erg naar haar zin op school en in bij Sem’s Hairstyling en wil zich daarom ook verder ontwikkelen in het kappersvak .
Haar doel is om uiteindelijk een eigen salon te beginnen en alle kneepjes van het vak bij Sem’s Hairstyling te kunnen leren en net zo een mooie salon ooit te mogen openen.”

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste nieuwe medewerker. Ben jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacature als je minimaal over de kwaliteiten rechts beschikt. We praten graag met je in onze gezellige kapsalon onder het genot van een kopje koffie of thee.

Bekijk de volledige vacature
All-round kapper kwaliteiten 70%
Aantal jaren ervaring 40%
Ambitieus, gezellig en leergierig 100%
Teamspeler 100%