Over ons2018-10-04T17:16:48+00:00
Loading...

Over ons

Kort onze geschiedenis

In november 2009 heeft Sem’s Hairstyling haar deuren geopend. Samantha van Glabbeek-Gebhardt is de trotse eigenaresse. De kapsalon in Badhoevedorp heeft in korte tijd een goede naam opgebouwd en verwelkomt regelmatig nieuwe tevreden klanten. Naast herenkapsels en dameskapsels zijn kinderen ook van harte welkom. Woensdag is er zelfs een speciale kinderkorting voor kinderen tot 12 jaar. Sem’s Hairstyling heeft ook een speciale 55+ korting en heeft verschillende keren per jaar mooie acties.

Waarom Sem’s Hairstyling?

  • Professionele aanpak
  • Scherpe prijzen
  • Klant staat altijd centraal
  • Met én zonder afspraak welkom
  • Regelmatig aantrekkelijke acties

Je kan bij ons contant betalen of pinnen.

Neem contact met ons op!

Ons team

Samantha van Glabbeek-Gebhardt
Samantha van Glabbeek-GebhardtEigenaresse
Samantha van Glabbeek-Gebhardt is 28 jaren jong en heeft in de afgelopen jaren een geweldige zaak neergezet met veel tevreden klanten. Sem woont in Nieuw-Vennep en is getrouwd.

Sem heeft de kappersopleiding gevolgd aan het NOVA-college in Hoofddorp en heeft deze met vlag en wimpel gehaald in 2007 en de allround kappersopleiding binnen 1 jaar behaald in 2008.

Femke Brockhoff
Femke BrockhoffHaarstylist
Femke loopt sinds begin 2015 stage bij Sem’s Hairstyling. Femke volgt de kappersopleiding bij het NOVA college in Hoofddorp en werkt met heel veel plezier bij Sem.

Na haar opleiding wil Femke zich verder specialiseren in visagie en hairstyling om bijvoorbeeld achter de schermen bij shows en shoots te kunnen werken. Dit zou ze graag willen combineren met haar werk bij Sem’s Hairstyling, waar ze graag haarstylist wil blijven.

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste nieuwe medewerker. Ben jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacature als je minimaal over de kwaliteiten rechts beschikt. We praten graag met je in onze gezellige kapsalon onder het genot van een kopje koffie of thee.

Bekijk de volledige vacature
All-round kapper kwaliteiten 70%
Aantal jaren ervaring 40%
Ambitieus, gezellig en leergierig 100%
Teamspeler 100%